Over Ons

“Van 2014 tot vandaag de dag

In 2014 begon Arjun van Wilgenburg het bedrijf ‘Van Wilgenburg Bestrating’. Zo trad hij in de voetsporen van zijn vader die hem als stratenmaker bekend maakte met dit mooie vak. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en onderneemt het onder de naam ‘Van Wilgenburg - Tuin Design & Aanleg’. Vandaag de dag varieren de klanten van Van Wilgenburg van particulieren tot bedrijven, van geringe tot grote opdrachten. De klant heeft een wens welke wordt uitgewerkt in een plan met voorstel. In gezamenlijk overleg worden deze doorgenomen en waarnodig aangepast totdat het 100% aansluit op de wensen van de klant.

In 2014 begon Arjun van Wilgenburg het bedrijf ‘Van Wilgenburg Bestrating’

Zo trad hij in de voetsporen van zijn vader die hem als stratenmaker bekend maakte met dit mooie vak. Inmiddels is het bedrijf flink gegroeid en onderneemt het onder de naam ‘Van Wilgenburg – Tuin Design & Aanleg’. Naast het bestraten heeft Van Wilgenburg in de afgelopen jaren de expertise op tuinadvies en aanleg aanzienlijk uitgebreid. Denk hierbij aan:

• Plaatsen v. hekken, poorten, pergola’s…

• Bestrating, vlonders, plaatsen (kunst)gras

• Plaatsen v. schuren / tuinveranda’s / overkappingen

• Plaatsen en bouwen van steigers en beschoeiing

• Plaatsen en monteren buitenverlichting, groenvoorziening en snoeien

Tuin / Erf / Terrein -design en -aanleg:

checklist

Voorstel / plan en planning

fences

Plaatsen v. hekken, poorten, pergola’s

draws

Bestrating, vlonders, (kunst)gras

shelter

Plaatsen v. schuren / tuinveranda’s / overkappingen

pier

Plaatsen en bouwen van steigers en beschoeiing

idea

Plaatsen en monteren buitenverlichting

tree

Groenvoorziening, snoeien

excavator

Leverancier van alle tuinmaterialen

De klanten van Van Wilgenburg varieren van particulieren tot bedrijven, van geringe tot grote opdrachten. Wat is de werkwijze? De klant heeft een wens welke wordt uitgewerkt in een plan met voorstel. In gezamenlijk overleg worden deze doorgenomen en waarnodig aangepast totdat het 100% aansluit op de wensen van de klant. Bij goedkeuring wordt er een planning met tijdspad samengesteld waarnaar de werkzaamheden zullen starten.

Typerend voor de uitvoering van de werkzaamheden door Van Wilgenburg is het vakmanschap en de kwaliteit waarbij netjes en schoon werken vanzelfsprekend is. Daarnaast wordt er gewerkt met de modernste, duurzaamste apparatuur en materialen. Als leverancier van alle tuinmaterialen ontneemt Van Wilgenburg de klant ook nog eens de zorg voor bestelling en transport hiervan. Kortom, one-stop-shop…

Typerend voor de uitvoering van de werkzaamheden door Van Wilgenburg is:

1.)     Het vakmanschap en de kwaliteit waarbij netjes en schoon werken vanzelfsprekend is.

2.)     Er wordt gewerkt met de modernste, duurzaamste apparatuur en materialen.

3.)     Als leverancier van alle tuinmaterialen ontneemt Van Wilgenburg de klant ook nog eens de zorg voor bestelling en transport hiervan.

4.)     Alles in huis: Kortom, one-stop-shop…

Ons specialistisch team staat voor je klaar!